TIK SpekeMat
0,-
Lukk
Handlekurven er tom

Subtotal: 0,-

Huevos Rancheros med Baconpølse

 

Huevos Rancheros med Baconpølse

Huevos Rancheros er spansk og betyr gårdsegg. Retten kommer fra Mexico og er tradisjonelt en frokostrett for mennene som jobbet på gårdene. Retten er næringsrik og fylt med vitaminer og proteiner. Selv om den tradisjonelt sett er en frokost, fungerer den også godt både som lunsj og en enkel middag. Og kanskje aller best som en litt annerledes helgebrunsj. 

Dette trenger du:

  • 260 g Baconpølse fra TIK SpekeMat
  • 1 grønn paprika
  • 1 rød paprika
  • 3 sjarlottløk
  • 3-4 fedd hvitløk
  • 1 chili (kan droppes)
  • 2 ts spisskummin
  • 1 ts røkt paprika
  • 1 ts pepper
  • 2 ss extra virgin olivenolje (til steking)
  • 1 boks tomatbønner
  • 200g tomatpurè
  • 6 egg

 

  1. Vask grønnsakene godt
  2. Kutt Baconpølsen og paprika i biter
  3. Finhakk hvitløk, sjarlottløk og paprika
  4. Varm opp olivenoljen, og stek grønnsakene til de er myke og baconpølsen litt sprø

​​​​​​​ 

  1. Ha i tomatbønner og tomatpurè og rør godt
  2. La blandingen simre litt og knekk eggene på toppen
  3. Skru ned varmen, sett på lokk og la gryten stå å småkoke til eggehviten er helt stivnet og plommen er smilende

Serveres med varme tortillalefser og rømme

Bon appètit

- Kine -

Tilbake

Trykk ENTER for å søke