TIK SpekeMat
0,-
Lukk
Handlekurven er tom

Subtotal: 0,-

Lune poteter med Breivikpølse

Lune poteter med Breivik lammepølse

 

Poteter er både næringsrikt, mettende og godt. Mye av smaken og næringen til poteten sitter i skallet. I lune poteter beholder man gjerne skallet på, slik at det trekker til seg smaken og oljen, slik at de blir litt sprø utenpå og myk inni. Den perfekte kosematen i seg selv, men er også veldig godt som tilbehør både til kjøtt og fiskeretter.

 

Ingredienser:

  • 800g Småpoteter ( Jeg bruker røde småpoteter her, men bruk det du foretrekker)
  • 200g Breivikpølse
  • 2 Sjalottløk ( 3 hvis de er veldig små)
  • 2 ss Jæger gele fra Romstad Gård
  • 2 ss Sennepssaus fra Romstad Gård
  • 2 ss olivenolje
  • 2 del vann
  • 1 ts salt
  • 1 ts sitronpepper
  • 1 kvist fersk rosenmarin

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

  1. Skjær opp Breivikpølse i skiver og del skivene i fire
  2. Hakk løken og rosenmarinen
  3. varm opp 1ss olivenolje i en panne
  4. ha i pølsebitene og fres dem til de begynner å slippe litt på fettet

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

  1. Tilsett sjalottløken og rosenmarinen og fres til sjalottløken er blitt myk
  2. Tilsett Jægergeleen og fres pølsebitene helt til pølsene er karamelisert
  3. Sett til side

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

  1. Ha vann, olivenolje, sennepssaus salt og sitronpepper i en panne, varm det opp under opprøring til det koker
  2. tilsett potetene og kok det over middels varme under lokk i 10 minutter
  3. ta av lokket og kok ut vannet
  4. tilsett de karamelliserte spekepølsene og brun det hele i lag i et par minutter
  5. Avkjøl og server.

 

Bon Apettitè

- Kine -

For den perfekte pakken til denne oppskriften trykk her

 

 

 

Tilbake

Trykk ENTER for å søke