TIK SpekeMat
0,-
Lukk
Handlekurven er tom

Subtotal: 0,-

Ovnsbakt fisk med spekepølse og rømmesaus

Ovnsbakt fisk m/ spekepølse og rømmesaus

Fisk er sundt, fisk er viktig for kostholdet og er viktig for helsa. det er mange gode grunner til å spise fisk, men man kan fort bli sittende litt fast i det vante med fisken. Ikke fordi ikke både kokt og stekt fisk ikke er godt, men det blir fort det samme hver gang. Men fisk trenger hverken å være kjedelig eller ensformig. Her kommer en oppskrift som gjør fisk til en litt annen smaksopplevelse. 

 

Dette trenger du:

  • 1 pk kremfløte
  • 1pk seterrømme
  • ca 1 kg fiskefilet (jeg har her brukt kveite, men dette passer bra i lag med all hvit fisk)
  • 40 g bodpølse med paprika og chili
  • 1 bukett brokkoli
  • 1 paprika
  • 2 sjalottløk
  • 1 ts salt
  • 2 ss sitronpepper

Slik gjør du:

  1. Del opp brokkolien i mindre buketter, og hakk paprika og sjalottløk
  2. Skjær opp Bodpølse med paprika og chili i tynne skiver ca 10-12 skiver
  3. Legg Fisken i en form og ha salt og sitronpepper over den

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

  1. Ha rømme og fløte i en kaserolle og tilsett resten av sitronpepper rør det hele til en jevn blanding og kok opp sausen, den skal bare kokes opp før den tilsettes fisken
  2. Sett til side for å avkjøles

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

  1. Legg spekepølseskivene over fisken slik at de er jevnt fordelt
  2. Dander grønnsakene rundt fisken
  3. Hell rømmesausen over fisken og grønnsakene
  4. Dekk til med aluminiumsfolie og sett i forvarmet ovn på 200 grader i 30 min
  5. Etter 15 minutter, tar man av aluminiumsfolien

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

  1. Ta formen ut å la det hvile i 2 minutter

Serveres med poteter eller godt brød.

Bon Appètit

- Kine-

Tilbake

Trykk ENTER for å søke