TIK SpekeMat
0,-
Lukk
Handlekurven er tom

Subtotal: 0,-

Frittatta med grønnsaker og Baconpølse

 

Noen dager er tidsklemma skikkelig kjip, og alle, hvert fall her i huset, er i perioder ganske matlei. Da er denne oppskriften helt himmelsk å ha. Den er enkel, mesteparten ordner seg selv i ovnen mens man får unnagjort andre ting. Hjulpet de som trenger det, trøster de som trenger det, eller holde på med leksetid. Kanskje unne seg en liten pust i bakken. I tillegg er selve frittataen en smaksopplevelse i seg selv. Enkelt og godt, hva er vel bedre enn det?

Du trenger:

  • 9 egg
  • 1 spisspaprika
  • 1 rødløk
  • 9 miniplommetomater
  • 1 dl helmelk
  • 50g Baconpølse
  • 75g revet ost (velg den du liker best)
  • 1 ts Oregano
  • 1 ts Sitronpepper

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

  1. Forvarm ovnen til 200 grader med over og undervarme
  2. Ha bakepapir over en form ca 25x16 cm
  3. Hakk opp spisspaprika, rødløk, tomat og baconpølse, og fordel det ut over formen.
  4. Ha revet ost over grønnsakene​​​​​​​

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

  1. Pisk egg, melk, sitronpepper og oregano sammen til en tynn røre
  2. Hell over grønnsakene og se at det fordeler seg jevnt over hele formen.
  3. Sett formen inn i ovnen i 40 minutter
  4. Ta ut og server med godt brød eller en god salat

For oppskrift på en veldig velsmakende salat med spekepølse, trykk her

Bon Appètit

- Kine -

 

 

 

Tilbake

Trykk ENTER for å søke