TIK SpekeMat
0,-
Lukk
Handlekurven er tom

Subtotal: 0,-

Porsjonsomeletter med spekepølse

Porsjonsomeletter med Spekepølse

 

 

Har du noen ganger rester av spekepølser i kjøleskapet, og vegrer deg for å kaste det? Her i huset skjer det ofte, da er det veldig greit å kunne bruke restene i matretter som både jeg og barna setter pris på. Oppskriften er i tillegg ketovennlig, og også glutenfri.

 

  • 6 egg
  • 1 spisspaprika
  • 2 sjalottløk
  • rester av spekepølser ( her bruker jeg rødvin, bacon og hvitløkspølse)
  • 2 ss olivenolje
  • Sitronpepper
  • revet ost

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Slik gjør du det

  1.  Ha egg, melk, ost og sitronpepper i en bolle, visp det sammen
  2. Finhakk sjalottløken og paprikaen
  3. Skjær pølsene i biter på ca 0,5cm

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

  1. Tilsett løken, paprikaen og pølsebitene til blandingen

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

  1. Ha ca 3 ss med røre i hver form
  2. stek i ovnen i ca 20 min
  3. server med salat og godt brød

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

For pølsene brukt i denne oppskriften trykk her

Bon apèttite 

Kine -

Tilbake

Trykk ENTER for å søke